Kylätalotalkoot pidetään to 10.8. klo 10 alkaen. Tyhjennetään tuoleista ja pöydistä sali ja keittiö ja pestään lattiat seuraavan päivän maalausta varten. Järjestetään puuliiteriä ja kannetaan klapeja sisään talven lämmitystä varten. Tämä klapihomma voidaan tehdä vain, jos on pouta, mitä toivotaan. Muutenkin siistimme pihaa. Tietenkin on talkootarjoilut.

< Tapahtumakalenteriin

< Tapahtumakalenteriin


Kylätalo 90v juhla

Su 10.9. tulee tasan 90 vuotta, kun kylätalo on vihitty suojeluskuntataloksi. Tämä on sellainen talon ikä, että tätä on syytä juhlia.https://suomenkylat.fi/en/ajankohtaista/artikkelit/paasinniemi-lauhjoki-kunnosti-kylatalon-josta-tuli-palvelukeskus-ja-olohuone

< TapahtumakalenteriinSu 3.12.2023 klo 15 lauletaan Kauneimmat Joululaulut. Juomme myös joulukahvit tortun kera. Tervetuloa.< Tapahtumakalenteriin

Kyläkirja tuli myyntiin su 3.12.2023. Jos olet kiinnostunut ostamaan kirjan, laita viestiä sähköpostiin niin voidaan sopia, milloin voit noutaa kirjan kylätalolta. Kirjan hinta on 35 euroa.
Kirjan voi myös Heinolasta ostaa museolta, Aino-Marista ja kirkonkylästä Kyläpirtiltä. Sysmässä kirjaa myyvät Pirjo Aartolahti ja Ulla-Maija Luodemaa.
Olemme myös postittaneet kirjaa, silloin lisäämme postimaksun 12 euroa. Kirjan voi maksaa käteisellä, pankkikortilla, mobilePay ja ennakkoon kyläyhdistyksen tilille FI19 4212 0010 2071 04. Jos maksat tilille, käytä viitenumeroa 2914. Jos maksat ennakkoon, sinun pitää esittää kuitti maksusta kun noudat kirjan. Jos maksat käteisellä, varaa sopiva maksu mukaan.
--
Ritva Laine
Avoimet kylät la 8.6. klo 11-14
- Marttojen munkkikahvila
- Kirpputori
- diaesitys ja kirjan myynti
- kässäpaja

< Tapahtumakalenteriin